miercuri, 11 ianuarie 2012

Unul din cei mai cautati infractori japonezi s-a dus de bunavoie la politie. Ce a urmat e incredibil

Infractor
O poveste bizara vine din Tara Soarelui Rasare, unde unul dintre cei mai cautati japonezi a trecut printr-o experienta unica pentru un infractor.
Mai exact, s-a chinuit timp de trei ore sa se predea autoritatilor.
Cum s-a intamplat totul:
Makoto Hirata, membru in miscarea religioasa Aum Shunrikyo, responsabila pentru mai multe atacuri si atentate in Japonia, a decis in ultima zi a anului trecut ca e satul sa fie un fugar si ca e momentul sa se predea autoritatilor nipone.
Numai ca ideea a fost mult mai greu de pus in practica decat ar fi trebuit.
Astfel, pe 31 decembrie, inainte de ora 9:00 dimineata, Hirata s-a dus la sectia de politie Osaki, din Tokyo. Aici a aparut si prima problema: nu a gasit intrarea.
Cateva minute mai tarziu a incercat sa sune la o alta sectie de politie, de la un telefon public. Dupa mai multe tentative esuate in care ori suna ocupat, ori raspundea un robot, barbatul a renuntat.
In jurul orei 11, Hirata a ajuns la sediul central al politiei din capitala Japoniei. Dupa ce a explicat unui ofiter pentru ce se afla acolo, organul l-a expediat, spunandu-i ca ar trebui sa se duca la o sectie de politie obisnuita ca sa se predea.
In cele din urma, in jurul orei 12:00, Hirata a gasit o alta sectie de politie, unde, in sfarsit a gasit un ofiter dispus sa il retina.
Makoto Hirata

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More