miercuri, 11 ianuarie 2012

Ţi-ai fi dat seama că a plecat din Liga I? S-a transferat în "SECRET" şi e primit ca un SUPERSTAR la noua echipă!

 Mijlocaşul Jamal Mohammed (foto. în stânga) părăseşte Liga I după doar 6 partide jucate pentru FCM Târgu Mureş şi fără să lase în urmă vreun regret. Dacă nu eşti fan Târgu Mureş sau nu urmăreşti atent partidele mureşenilor din campionat, probabil că nici nu ai fi observat în retur că Jamal nu mai joacă în Liga I.


După 244 minute şi doar 3 partide jucate din postură de titular în Liga I, mijlocaşul kenian revine în ţara natală şi e primit ca un adevărat star.

  Mohammed va îmbrăca tricoul celor de la Matahare United, formaţie pentru care a jucat în primii ani ai carierei, iar tehnicianul şi preşedintele echipei sunt încântaţi că au reuşit să îl aducă.

"Malo Malo revine la Matahare United!

  Jamal revine la clubul unde şi-a arătat prima dată talentul când era doar un puşti, iar antrenorul Gabriel Njoroge e convins că experienţa acumulată de el în străinătate ne va ajuta enorm. "Îl cunosc pe 'Malo Malo de când avea 11 ani şi am văzut cum se dezvoltă într-unul din cei mai buni mijlocaşi din ţară. Are abilitatea de a crea o fază periculoasă din nimic şi va fi decisiv pentru echipa noastră"
", notează site-ul allafrica.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More